Filmtips

Siden det er fredag, og ikke minst starten på helgen, så tenkte jeg at dette var et godt tidspunkt å komme med filmtips. Tar med litt forskjellige filmer, så her er noe for enhver smak.

- The fault in our stars: En veldig søt og romantisk film som er perfekt å se sammen med kjæresten. Den handler om to unge mennesker som opplever kjærlighet selv om de begge har kreft.
-The conjuring
: Dette er en skrekkfilm som skal være basert på en sann historie. To personer som jobber som overnaturlige etterforskere prøver å hjelpe en familie som har en demon i huset sitt. Jeg synes iallefall at denne filmen var ganske skummel, så du bør nok like skrekkfilmen for å like denne filmen.
- The amazing spider-man: De fleste har vel hørt om spider-man. Denne filmen følger starten på historien og det finnes i tillegg en oppfølger om du liker filmen godt.

- Wild child: Denne filmen handler om ei rik jente i California som blir sendt på kostskole i England etter at faren hennes får nok av hennes ville oppførsel. Denne filmen kommer garantert til å skape god stemning på jentekvelden!
- Maleficent: Mange av oss har vokst opp med disneyfilmer og denne med Angelina Jolie i hovedrollen er faktisk et must å se om du liker disney. Filmen handler om eventyret Tornerose, bare i en litt ny versjon.

Om du heller skulle føle for å se film på kino denne helgen så anbefaler jeg filmen the maze runner. Jeg så den forrige helg og gleder meg allerede til neste film. Kort fortalt så handler den om en gutt som våkner midt i en labyrint uten å huske noen ting. Om du liker filmer som hunger games og divergent kommer du garantert til å like denne.

Håper dere likte innlegget og at dere får en fin helg!

#filmtips #film #filmer #helg #fredag
 

28 kommentarer

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits