What's on my phone?I dette innlegget skal jeg vise dere hvilke apper jeg har på mobilen min, en iphone 6.På hovedskjermen har jeg appene du ser på det første bildet, regner med at de fleste kjenner til disse.
På den andre siden har jeg lagt alle appene mine inn i mapper, bortsett fra notater som ligger utenfor.
På den siste skjermen har jeg bare laget en mappe med navn tull. Her ligger alle apple-appene jeg ikke bruker, men som ikke går an å slette (for eksempel aksjer, tips og musikk)

Skoda service: Her har jeg intruksjonsboken for bilen min. Mye lettere å kunne søke i appen enn å sitte å bla i selve boka dersom jeg skulle lure på noe. I tillegg kan jeg ringe assistanse, finne nr til verksted eller bruke et parkeringstidur med denne appen.
MR ferjerute: Enkelt og greit app med fergerutene for hele fylket.
Mitt djuice: Her kan jeg sjekke forbuket på mobilen min og bestille ekstrapakker.
Tv show trac: Denne appen anbefales på det sterkeste! Her kan du legge inn alle tv-seriene du ser på og krysse av hvilke episoder du har sett. Du kan også se når neste episode kommer ut. Denne er genial om du som meg har mange serier du følger med på.
BankID: Denne bruker jeg kun når jeg betaler regninger via mobilen. 
mCash: En app du kan bruke til å betale med istedenfor bankkort. Har ikke testet den enda fordi jeg ikke har sett noe sted man kan betale med den enda.
Viber: Her kan man ringe eller sende meldinger til andre gratis via wifi eller mobilnett. Appen har også mange kule stickers og man kan også sende bilder, tegninger eller lydmeldinger. Ganske likt what's app.
Dropbox: Jeg bruker både pc og mac, så da bruker jeg denne appen dersom jeg skal overføre et par bilder eller filer mellom de eller hvis jeg skal overføre bilder fra mobil til data.

I mappen fotografi har jeg bare bilder, we heart it og pic collage. Pic collage er en app man kan bruke til å lage kollasjer med. Det eneste jeg har brukt den til er å sette sammen kollasjer jeg har hatt som bakgrunnsbilde.

Når det gjelder spill så er jeg skikkelig kresen, så jeg har ikke så mange spill. De eneste jeg spiller når er candy crush soda og 1010!

Mattilbud: Dersom du har flyttet hjemmefra er denne appen et must. Her får du opp tilbudsavisene fra matbutikkene slik du kan se hva som er på tilbud hvor. Jeg sjekker alltid denne før vi skriver handleliste. 
Spar: Denne bruker jeg mest til å sjekke trumf-saldoen min eller trumftilbud. Dersom du har tumfkort finne du spesielle tilbud i appen som du aktiverer og da får du rabatten automatisk når du drar trumfkortet eller betaler med bankkort med trumf. I tillegg kan man se oppskrifter og tilbud fra spar og i tillegg lage handleliste. 
Sleep Cycle: Denne appen registrerer søvnen din. Appen har mange funksjoner, du kan for eksempel legge inn alarm som vekker deg når det er lettest for deg å våkne eller legge inn hvor mange kopper kaffe du har drukket. Dersom du ønsker å følge med på søvnen din eller finne ut om det er spesielle ting som påvirker søvnen din er denne appen veldig bra.
Shazam: Denne appen brukes når du hører en skikkelig fin sang og lurer på hva den heter.
Chrome: Bruker denne fordi jeg synes den er mye bedre enn safari og i tillegg blir alle bokmerkene mine synkronisert siden jeg bruker chrome på data.
Mobilbank: Bruker disse til å sjekke saldo, overføre penger eller betale regninger.

Dersom du har noen spørsmål om noen av appene eller kanskje har en app å anbefale meg er det bare å legge igjen en kommentar. Håper dere likte innlegget.

#mobil #iphone #app #apper #apps 

8 kommentarer

maded

15.03.2015 kl.17:31

Så mye spennende! :D jeg elsker virkelig mattilbud appen! helt genial!

Silje Eriksen

15.03.2015 kl.19:48

Den mattilbud appen er fantastisk, bruker den alt for mye, haha :D

15.03.2015 kl.20:42

:)

Egeo

16.03.2015 kl.01:32

Mange nyttige apper, jeg har så mye tull å min mobil

Marcela Constanza

16.03.2015 kl.12:35

Masse bra aper =)

MK

16.03.2015 kl.14:23

Så gøy innlegg! Vi har mange av de samme appene, men det er likevel noen jeg ikke har, som jeg vil teste ut :) Takk for tips!

Jeanett Hensel

16.03.2015 kl.15:06

Mange bra apper det! Har noen av de samma :)

Vilde

17.03.2015 kl.10:18

Hm, ser at vi har litt ulike apper på mobilen, hehe :D

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits