Hvordan få en bra start på dagen

Hei mandag! Ny uke og nye muligheter :-) Jeg tenkte å dele noen av mine beste tips til hvordan få en bra start på dagen. Jeg starter jo på jobb klokka 7 mandag-fredag, og da gjelder det å ikke sløse bort masse tid på morgenen på ting du kunne ha gjort dagen før, slik at du heller har god tid til å for eksempel nyte en god frokost. Å starte dagen med stress og dårlig tid er ikke noe gøy. Start heller dagen på en fin måte, så er sjansen større for at resten av dagen blir fin.

✿ Det viktigste er rett å slett å bare stå opp. De fleste har nok dager hvor man ikke orker å stå opp før man virkelig må for deretter å måtte springe rundt for å rekke både frokost, morgenstellet og jobb/skole. Om du liker å ligge å slumre litt i senga før du står opp, sett på alarmen en halv time før.
✿ Planlegg: Finn frem antrekket for neste dag og legg frem sminke/produkter du skal bruke. 

Bildene er tatt fra we heart it

✿ Lag matpakken kvelden før så er det bare å legge den i veska før du går. I tillegg til å spare tid har du mer tid til å ordne en sunn matpakke med for eksempel pastasalat eller oppkuttet frukt og grønt.
✿ Bestem deg for hva du skal spise til frokost. Jeg har ofte smoothie til frokost. Da lager jeg den kvelden før og setter i kjøleskapet over natta, skal jeg ha havregrøt setter jeg posen med havregryn på kjøkkenbenken. Noen retter må jo faktisk stå i kjøleskapet over natta, for eksempel chiapudding og overnight oats, genialt for å spare tid på morgenen.
✿ Vær positiv! Sett på en skikkelig glad sang, smil til deg selv i speilet eller tenk positive tanker så skal du se at dagen din blir litt bedre.

Hva er ditt beste tips for å få en god start på dagen?

8 kommentarer

Heidi Rimereit

07.09.2015 kl.14:29

Fin inspirasjon :-) Ha en fin dag!

idacosta

07.09.2015 kl.14:58

Supre tips! Pleier gjøre flere av disse hvis jeg skal opp og rekke noe tidlig på morgenen! Mitt beste tips er å preppe kaffetrakteren kvelden før, slik at det bare er å sette den på å la kaffien trakte mens jeg steller meg! :D

Mari Heggdal Evensen

07.09.2015 kl.20:22

fint innlegg<33

Ingrid

07.09.2015 kl.21:17

Mari Heggdal Evensen: Tusen takk :)

Norwegian Cupcake

07.09.2015 kl.21:20

Så herlig og positivt innlegg. Fint å lese på den mandag!

Ingrid

07.09.2015 kl.21:22

Norwegian Cupcake: Så bra at du likte det :)

leahisabellv

07.09.2015 kl.22:11

Helt enig, unngå stress om morgenen!

Elise Kristin Sæhle

08.09.2015 kl.16:00

For et koselig innlegg! :D

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits