Hvordan få gode økter med hjemmetrening

Mens jeg gikk på videregående og høyskole gikk jeg på treningssenter. Da var det bare å ta med seg treningbagen ut døra og så var du klar for en økt. Her som jeg bor nå er utvalget av treningssenter ganske begrenset, så jeg har på grunn av dette i tillegg til ønsket om å spare penger, valgt å heller gå for hjemmetrening. Jeg har absolutt merket at det kan være vanskeligere å få til fordi det er så mange flere distraksjoner. Jeg tenkte derfor å dele noen tips om hvordan en skal få til en god treningsøkt hjemme.★Planlegg når du skal trene. Når tiden er der tar du på deg treningklær, setter mobilen på lydløs og fjerner andre eventuelle distraksjoner.
★Det finnes masse bra utstyr du kan bruke når du trener hjemme, for eksempel manualer, kettlebells eller hoppetau. En ting du absolutt burde ha er en treningsmatte, eventuelt et teppe du kan gjøre øvelser på.
★Det finnes mange gode øvelser du kan gjøre helt uten utstyr. Det gjelder også å finne en treningsform man liker. Jeg liker for eksempel mye bedre styrkeøkter enn en joggetur.  Den siste tiden har jeg virkelig fått opp øynene for pilates og øvelsene har jeg faktisk funnet på youtube. Sjekk ut kanalen blogilates om du også ønsker å prøve. På blogilates.com finner du også mange øvelser og 30 days challenges du kan printe ut og gjør hjemme.
★Lag en spilleliste med motiverende musikk du kan sette på under treningen. For noen kan det kanskje også fungere å se på tv, men pass på at du fortsatt klarer å holde fokus på treningen.
★Husk å belønne deg selv for å holde motivasjonen oppe. Da tenker jeg ikke på at du skal spise en sjokolade etter trening, men for eksempel en smoothie eller noe annet sunt og godt. Du kan også belønne deg selv med å se en episode av favorittserien etter treningsøkten.
★Sett deg realistiske mål. Å oppnå mål hjelper også på motivasjonen. Det kan handle om hvor tungt du klarer å løfte, hvor langt du klarer å jogge eller hvor mange repitisjoner du klarer av en øvelse.
★Hjemmetrening har mange fordeler, for eksempel at du kan trene akkurat når det passer, det er billigere og du slipper at andre ser på deg.

Håper dere likte innlegget og om du har noen flere tips, del de gjerne i kommentarfeltet!

9 kommentarer

Malin våde

10.07.2015 kl.22:23

Det var mange gode tips! :)

Jeanett Hensel

10.07.2015 kl.22:33

Så gode og nyttige tips :)

siribokoholiker

10.07.2015 kl.23:28

Veldig gode tips, og jeg finner også hjemmetrening vanskelig. Finner kanskje all form for trening vanskelig, haha :D

- Siri

Therese <3

11.07.2015 kl.02:50

Kjempe fine tips. vet selv hvor vanskelig hjemmetrening kan være ! :)

Ingrid

11.07.2015 kl.08:36

siribokoholiker: Så bra at du synes det :)

Ingrid

11.07.2015 kl.08:37

Jeanett Hensel: Takk :)

Ingrid

11.07.2015 kl.08:37

Malin våde: Takk :)

STINECHARITE

11.07.2015 kl.11:17

Fine tips! Drev også med hjemme trening en periode :)

Emilie

11.07.2015 kl.11:43

kjempe bra tips!

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits