Filmtips til helgen

Hei og god fredag! Noen som har planer om å snurre film i helgen? Det håper jeg for her kommer det noen tips til filmer dere bare må få sett.Jurassic World: Denne fikk jeg aldri sett på kino, men nå har jeg endelig fått sett den. Dette er en film man virkelig bare må se. Masse spenning, drama, action og gode animasjoner.
Eat, pray, love: Denne romantiske komedien med Julia Roberts i hovedrollen handler om en dame som reiser ut i verden for å finne seg selv. En søt og koselig film med en del morsomme øyeblikk.
Hjem: Dette er den søteste filmen jeg har sett på lenge. Jeg liker veldig godt slike animasjonsfilmer, men dette er nok en av mine favoritter.
Magic Mike og Magic Mike XXL: De fleste kjenner nok til disse filmene som handler om mannlige strippere. Jeg synes filmene kan være litt for rolig innimellom, men når det topper seg er de absolutt verdt å se. Egentlig burde jo bare det at Channing Tatum er med være en god nok grunn til å se filmen, haha.
Bølgen: Denne så jeg på kino like etter at den kom ut. En veldig bra film, spesielt med tanke på at den er norsk.
Scandal: Dette er en tv-serie, men om du ikke har så mange planer i helgen kan det jo passe fint å begynne å se en ny serie. Jeg har nettopp sett ferdig sesong 4 og sesong 5 begynte å gå på skjermene i USA nylig. Denne serien inneholder egentlig alt jeg ønsker fra en serie: drama, romantikk, action og spenning. Elsker hvordan denne serien alltid overrasker, absolutt verdt en titt.

6 kommentarer

Bina

23.10.2015 kl.15:40

Takk for tips! Håper du får en god helg! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

mariajoosefine

23.10.2015 kl.18:44

Akkurat det jeg trengte :-D God helg!

Ingrid

23.10.2015 kl.19:44

Bina: Håper du også får en fin helg :)

Mai Sunsri

23.10.2015 kl.22:07

Takk for tips :-D

Anastasia

23.10.2015 kl.23:25

Mange gode filmtips! :D har faktisk sett alt bortsett fra scandal serien ^^,

Stina Ueland

25.10.2015 kl.18:20

Takk for gode tips :) Jurassic World og Eat, Pray, Love er to veldig gode filmer :) Resten har jeg ikke sett enda. Tenkter og begynne å se Scandal en dag snart.

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits