Mandagsutfordring

I dag har jeg en liten utfordring til dere. Vi mennesker er vanedyr og mange liker å holde seg til rutiner. Denne mandagen utfordrer jeg deg til å bryte ut av rutiner og prøve noe nytt, kanskje finner du ut at du liker noe du aldri trodde du skulle like? Du må gjerne prøve flere nye ting eller utfordre deg selv med å gjøre en ny ting hver dag denne uka. Jeg har satt sammen en liste med et par tips til nye ting du kan prøve:➡ Se en dokumentar om et tema du synes er viktig, eller et tema du ikke vet så mye om. En god dokumentar kan virkelig være en tankevekker
➡ Miks sammen et nytt antrekk, gjerne noe helt annet enn hva du vanligvis går med.
➡ Gå en tur etter at det har blitt mørkt og titt på stjernene. Finn en benk eller en stein midt i skogen, glem hverdagsstress og negative tanker og bare nyt den vakre stjernehimmelen.
➡ Prøv deg på en liten forandring, for eksempel å prøve et nytt pålegg eller en frukt du ikke har smakt før.
➡ Prøv en ny treningsform. Bytt ut den planlagte styrkeøkten med yoga eller meld deg på en gruppetime du aldri har vært med på før.
➡ Gå på kafe helt alene. Det høres kanskje skummelt ut om du aldri har gjort det før, men kanskje det kan bli en fin og koselig opplevelse? Ta gjerne med deg en spennende bok du kan kaste deg inn i mens du nyter en varm kopp kakao eller kaffe.
➡ Meld deg på et kurs i noe du har lyst til å lære. Dans, strikking, kickboksing eller noe helt annet. Det finnes så mye gøy man kan prøve og noe av det passer garantert for deg. Du kan også se etter online-kurs eller videoer på youtube.
➡ Tenk litt ekstra over hva dine største drømmer er. Har du lyst til å hjelpe noen? Meld deg som frivillig. Har du lyst til å skrive en bok? Skriv i vei.

"Do one thing every day that scares you" - Dette er et av mine favorittsitater. Ikke vær redd for å tenke stort eller utfordre deg selv, det er slik drømmer blir virkelighet.

4 kommentarer

Maritato

16.11.2015 kl.12:33

flott innlegg. alltid gøy å prøve noe nytt og utfordre seg selv. gode tips! ha en fin mandag :)

leahisabellv

16.11.2015 kl.15:04

Disse utfordringene likte jeg :D

Ingrid

16.11.2015 kl.17:00

Maritato: Takk for det. Ha en fin mandag du også :)

Emilie

17.11.2015 kl.03:59

Takk for tipset :) veldig artig med forandringer og det å prøve noe nytt !

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits