Rosa favoritter

Hallo november, velkommen skal du være. I dag tenkte jeg å dele mine oktober favoritter med dere. Siden oktober er måneden for rosa sløyfe aksjon har jeg valgt ut mine rosa favoritter fra oktober. Noen av disse produktene har jeg vist på bloggen før, men jeg er så fornøyd med alle sammen at jeg gjerne viser de igjen.Vitamin E face mist fra The body shop: Denne bruker jeg hver dag etter jeg har sminket meg og noen ganger flere ganger for å føle med litt mer fresh. Den føles frisk og god mot huden og jeg tror også den skal gjøre slik at sminken holder lenger.
Skin Perfection, dagkrem fra L'Oreal: Denne fuktighetskremen er laget for ung hud og skal hjelpe med at huden holder seg ung lenger. Denne har jeg hatt i under 2 måneder, men jeg har brukt den hver morgen under sminken. Liker den veldig godt og kommer garantert til å kjøpe den igjen når denne er tom.
Strawberries & Champagne, body mist fra Victoria's Secret: Denne lukter fantastisk og jeg bruker denne også hver dag. Min absolutte favoritt av Victoria1s Secret sine body mister.
Beauty blender: Jeg har blitt veldig glad i disse svampene og bruker alltid slike til å påføre foundation og concealer. Jeg kjøpe mine billig på ebay og synes de fungerer helt supert!Day after spray, fra Lee Stafford: Denne har jeg hatt lenge, men jeg har perioder hvor jeg bruker den mye og perioder hvor jeg ikke bruker den i det hele tatt. Den lukter helt himmelsk, så jeg har liksom prøvd å spare litt på den i tillegg, haha! Jeg bruker å vaske håret hver 2.-3. kveld, så den dagen jeg skal vaske håret bruker jeg gjerne denne på dagtid. Føler at håret ser freshere ut i tillegg til at det dufter nydelig.
Tangle teezer: Dette er nok min beste investering innen hårprodukter. Jeg er utrolig hårsår og sto gjerne med tårer i øyekroken når jeg børstet håret, men det var før jeg gikk til innkjøp av denne. Den er så snill mot håret og lugger ikke.Håper dere likte innlegget! Vil bare legge til at ingen av disse produktene er sponset og at dette er helt ærlige meninger.

9 kommentarer

leahisabellv

01.11.2015 kl.14:39

Bruker den vitamin face mist, elsker den! Fine rosa favoritter :D

Thea Mariel

01.11.2015 kl.14:49

den face misten skal jeg prøve!

Ingrid

01.11.2015 kl.15:38

leahisabellv: Takk :D

Ingrid

01.11.2015 kl.15:39

Thea Mariel: Jeg har brukt den hver dag i flere år, så den anbefales virkelig :D

Ann-Kristin

01.11.2015 kl.15:56

Elsker tangle teezer hårbørsten, den er best! :)

Eline Nordli -

01.11.2015 kl.20:34

Har selv lyst på beautyblender! :-)

Ida Nesby

01.11.2015 kl.20:53

Har utrolig lyst til å prøve ut beauty blender, så regner med at jeg går til innkjøp av den :)

Annabell kvarme Sagevik

01.11.2015 kl.20:55

har lyst på beautyblenderen :D

Liv Hege Hagfors

01.11.2015 kl.23:58

Elsker flere av disse produktene :-)

Ha en fin kveld videre!

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits