My skincare routineDe siste månedene har jeg brukt produkter fra L'Oreal sin Skin Perfection serie sammen med en øyekrem fra The Body Shop. Skin Perfection serien er utviklet for hud i 20-30 års alderen og skal hjelpe med å holde huden ung og samtidig redusere synlige porer og jevne ut huden. Jeg liker veldig godt serien og synes både at produktene føles gode på huden og at de dufter godt. Jeg synes også at huden min har blitt litt finere den siste tiden, men om det skyldes disse produktene, andre produkter eller andre ting er vanskelig å si. Disse produktene bruker jeg altså etter at jeg har renset huden.

Dagkremen bruker jeg hver morgen før jeg sminker meg. Jeg har mest oljete hud, men noen ganger kan jeg bli litt tørr på vinteren, spesielt i panna. Denne gjør ikke huden min mer oljete, lukter godt og gjør at huden føles myk. Denne vinteren har jeg heller ikke merket noe til tørr hud i ansiktet.
Serumet bruker jeg vanligvis bare på kvelden etter at huden er renset. Noen ganger bruker jeg det også på morgenen sammen med dagkremen, men da føler jeg fort at det blir litt mye produkt i ansiktet.Øyestiften fra The Body Shop bruker jeg under øynene hver kveld etter at jeg har renset huden. Huden under øynene mine er egentli helt grei, men om jeg sover for lite kan jeg få litt mørke ringer. Jeg har ikke merket at denne har gjort noe spesielt, men den er deilig å påføre og kjennes helt lett på huden. Når denne er tom tenker jeg kanskje å gå til innkjøp av øyekremen fra Skin Perfection serien.

Beautifying daily care synes jeg er en skikkelig magisk krem. Kremen har en hvit farge, men med en gang man smører den på huden blir fargen gyllen. Føler at den gir en frisk og fin glød til huden og fungerer litt som en BB-cream, uten så mye dekkevne vel og merke. Denne kremen jevner ut hudtonen og kan brukes til å dekke mørke ringer under øynene. Denne bruker jeg ikke hver dag, men smører gjerne litt i ansiktet før jeg sminker meg de dagene jeg har litt bedre tid.

Håper dere likte innlegget!

6 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

12.01.2016 kl.18:33

Herligt sminke innlegg :) 💄

Selv er jeg stor fan av Isadora :)

Karina Larsen

12.01.2016 kl.18:43

Kjempe bra og informativt innlegget :) Har aldri prøvd de!

Kristine Andersen

12.01.2016 kl.19:53

Der fikk jeg litt tips på hva jeg kan prøve ut :)

Therese Bråthen <3

13.01.2016 kl.00:25

Disse må prøves ut, hørtes jo helt fantastiske ut! Et kjempe fint innlegg :)

Tuva

13.01.2016 kl.12:23

Bruker den samme øyekremen fra the body shop. Litt usikker hva jeg syns om den enda, men den gjør susen :)

Sophie

13.01.2016 kl.13:48

den øyestiften må jeg prøve :D

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits