Ting som irriterer meg

Jeg ønsker helst et mest mulig positivt innhold på bloggen min, men noen ting er så grenseløst irriterende at jeg i dag skal dedikere et eget innlegg til ting som irriterer meg.

♦ Regn: At det regner mye på Vestlandet er nok et kjent fenomen, men det må da finnes grenser? Siden starten av november har det så vidt vært en dag uten regn (om det i det hele tatt har vært noen?). Man kan faktisk ikke gå på gresset uten støvler noen plass fordi det er så bløtt og gjørmete overalt. 
♦ Å ikke få sove. Den følelsen når du ligger i senga og er stuptrøtt, men bare ikke får sove, den er fæl den. Jeg slet mye med dette før, men etter at jeg flyttet sammen med kjæresten min sovner jeg på et blunk. Dette er jeg så takknemlig for, for det er ikke noe godt å ikke få sove godt om natta.
♦ Folk som ikke bruker blinklys. Altså, herrefred, er det virkelig så vanskelig å sette på blinklyset når du har en bil bak deg? Det er helt vilt hvor mange som ikke bruker blinklys, noe som ender opp med at bilen bak kanskje må bråbremse fordi bilen foran plutselig bremser uten at man skjønner hvorfor. Jeg synes det er bra hensynsløst å ikke bruke blinklys når du har biler bak og mener at de som ikke klarer det burde få seg en saftig bot.♦ Mobbing, baksnakking etc. At folk skal grue seg til å gå på skolen fordi noen mennesker bare må oppføre seg stygt irriterer meg grenseløst. Kan heller ikke skjønne hvorfor noen mennesker tror det er ok å skrive dritt i kommentarfeltet til personer, bare fordi de er toppbloggere? Eller skrive stygt om kjente personer eller flyktninger i kommentarfeltet til nettavisene? Dette punktet er vel unødvendig og utdype noe mer, men jeg har lært en ting som flere burde ta til seg: Har du ikke noe fint å si, så trenger du ikke si noe (eller skrive noe).
♦ At jeg ofte synes det er tungt å stå opp om morgenen. Jeg er så utrolig flink til å finne på all slags grunner og unnskyldninger for å bli liggende bare et par minutter til, haha. Har prøvd å forbedre meg på dette så mange ganger, men det er jammen vanskelig. Skulle virkelig ønske at jeg spratt opp med et stort smil om munnen hver gang alarmen ringte, men jeg er så ikke den personen. 

Hva irriterer deg?

4 kommentarer

Emma Olsen

21.12.2015 kl.22:57

Jepp.. Alt det irriterer meg også -.-

Therese Bråthen <3

22.12.2015 kl.20:56

Mye av det samme :) Har ikke lappen, men som passasjer så irriterer jeg meg over det samme jeg også.. Håper du får en super jul <3

Ingrid

23.12.2015 kl.22:28

Therese Bråthen: Haha, ja man kan fort bli irritert som passasjer også!

Ingrid

23.12.2015 kl.22:29

Emma Olsen: Haha, bra jeg ikke er alene!

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits