Mitt 2015 - del 1

Hei! Siden 2016, et nytt år, nærmer seg med stormskritt tenkte jeg å dele en liten oppsummering av året som har vært. Håper dere liker innlegget, for det har ikke tatt lite tid å bla gjennom arkivet, lese gamle innlegg og sette sammen bilder. For min del har ikke 2015 vært det beste året, men jeg har likevel noen ting jeg er veldig takknemlig for: Min fantastiske samboer, at jeg i starten av året fikk en jobb jeg trives i og at jeg har fått reist litt og vært på hele 3 utenlandsturer. I året som har gått har jeg lært meg selv bedre å kjenne, jeg har blitt et mye mer positivt menneske og jeg har lært at alt ordner seg faktisk til slutt. Nå ser jeg frem mot 2016 med et positivt sinn og både håper og tror at det vil bli et fantastisk år.


Januar: Det første jeg la merke til når jeg bladde tilbake til januar 2015 i arkivet var bildekvaliteten, haha! Jeg ser godt at jeg har blitt flinkere bak kamera og med redigering av bilder. Jeg husker at jeg hadde skikkelig hang-up på ristet brød eller knekkebrød med avocado og cottage cheese på. Var inne i en sunn periode og drakk masse hjemmelaget juice og smoothie. Denne måneden tilbrakte vi en natt på hotell i hjembyen min, bare for å bruke opp et gavekort jeg hadde liggende og så fikk jeg meg endelig en fast jobb (eller er vikariat da, vel og merke)Februar: Jeg startet i ny jobb, noe som innebar at jeg begynte å stå opp klokka 6 hver dag. Denne måneden bestilte jeg meg litt ting fra Ikea og endte opp med å lage meg en koselig lesekrok på stua der vi bodde på den tiden. Jeg begynte å lese Hunger Games serier og leste alle bøkene på et par dager og så hadde jeg cravings på sushi omtrent hele februar måned! Jeg tilbrakte også en del tid på kjøkkenet denne måneden og delte flere oppskrifter på bloggen. I februar ble det litt for mye shopping, men jeg fikk blant annet endelig kjøpt meg en selvutløser til kameraet. I slutten av måneden viste jeg frem tatoveringen min på bloggen for første gang.Mars: Her merker jeg virkelig hvor fort dette året har gått. Oppskrifter og antrekk jeg føler ble delt for en måned eller to siden befinner seg i arkivet for mars! I mars gikk det endelig mot lysere tider og det dumpet det mange e-bay kupp ned i postkassa vår. Jeg var fortsatt flittig på kjøkkenet, delte flere oppskrifter på bloggen og min største craving var sunne frokostpannekaker. I mars var jeg blant annet en tur i Bergen for å besøke min søster.April: I april hadde jeg noen dager påskefri som ble tilbrakt i Ålesund med blant annet en tur på akvariumet. Denne månedens craving var jordbær, gjerne kombinert med banan. På kjøkkenet lagde jeg blant annet bananpannekaker, yoghurtis med banansmak og bananmuffins. Husker at jeg spiste 1-2 bananer hver dag på denne tiden, ikke rart at jeg er litt lei nå! Helgene tilbrakte vi stort sett hjemme før vi i slutten av måneden bestemte oss for å ikke fornye leiekontrakten der vi bodde og heller flytte. Dagene var lyse og noen dager var jeg oppe så tidlig at jeg både knipset bilder og blogget før jobb klokka 7.

Mai: I starten av mai var jeg på kollegatur til med jobben min hvor jeg blant annet spilte golf for første gang. Mai var måneden jeg endelig kjøpte meg et nytt objektiv, nemlig 50 mm. Denne månedens craving må ha vært laks, for det hadde vi på middagstallerkenen mer enn en gang i uka. DIY kategorien fikk en liten oppdatering og jeg nøt de få dagene det var varmt nok til å bare gå med en lett kjole. 17 mai feiringen droppet vi og satte heller kursen mot vakre Island. En tur på blue lagoon, shopping i Reykjavik og roadtrip på Island gjorde virkelig sitt for at mai måned ble tilnærmet perfekt.
Juni: De siste feriedagene ble brukt godt begravd i min nye hobby, nemlig fargelegging! Jeg delte en reiseguide for Island på bloggen, den kan du finne HER. For å avslutte den litt for usunne ferien prøvde jeg meg på en liten juicedetox, har ikke prøvd det igjen for å si det sånn. Dagene med sol ble tilbrakt utendørs og jeg begynte å knipse mer naturbilder. På Island kjøpte jeg en pakke chiafrø som jeg flitting eksperimenterte med resten av sommeren og så spiste jeg mye moreller og vannmelon (det blir ikke sommer uten!)

Noen antrekk fra første halvdel av 2015:
Dette innlegget ble mye lengre enn planlagt. Del 2 kommer på nyttårsaften og den blir ikke like lang.

8 kommentarer

Mittfamilieliv

29.12.2015 kl.18:40

Ser ut som att du har hatt ett fint år:) Og så mange fine bilder!

Eline Nordli -

29.12.2015 kl.19:49

Dette innlegget likte jeg kjempegodt! Synes det var spennende at du skrev litt om hver måned, og at du hadde så mye å se tilbake på. Man ser iallefall at du har vært flink til å ta bilder, og mange fine antrekksbilder også. :-)

Skjønner godt at du var glad for å få fast jobb, eller vikariat, da. Ellers hørtes det ut som du hadde fått reist og kost deg en god del også.

Er makrolinsen 1,8 eller 1,4? :-)

Ingrid

29.12.2015 kl.20:43

Eline Nordli: Så fint å høre at du likte innlegget :D Den er 1.8 :)

Ingrid

29.12.2015 kl.20:43

Mittfamilieliv: Takk for det :)

marte Johannessen

29.12.2015 kl.20:44

fine bilder <3

Ingrid

29.12.2015 kl.20:47

martejohannessen: Takk :)

Eline Nordli -

29.12.2015 kl.22:16

Da har vi samme! :-) Fint med sånn linse. :-)

Ida Øverland Eriksen

30.12.2015 kl.01:05

så mye fine bilder! ser ut som "del 1" av året ditt har vært knall!

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits