Ovnsbakt torsk med karrisaus

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på gårsdagens fiskemiddag med dere. En litt indisk vri på torskemiddagen gjorde virkelig susen og falt veldig i smak her hjemme. 



Du trenger (til 2 personer):
200-300 gram torskefilet
1 pose/125 gram fullkornsris
1 gulrot eller andre grønnsaker
1 ss karri
1 ss margarin/smør
2 ss hvetemel
3 dl melk
Salt
Pepper



Slik gjør du:
1. Start med å varme opp stekeovnen til 200 grader. Når den er varm nok legger du torskefilet-bitene i en ildfast form og krydrer med salt og pepper. 
2. Kok risen etter anvisning på pakken mens du starter med sausen. Smelt smør/margarin i en gryte og tilsett hvetemel. Tilsett litt og litt av melken og etterhvert karri mens du rører godt for å unngå klumper. La sausen småkoke er par minutter før den er ferdig og smak eventuelt til med salt og pepper.
3. Rasp gulroten og rør sammen med litt sitronsaft for en ekstra frisk smak.
4. Fisken er ferdig etter ca. 20 minutter i ovnen.





Håper det smaker!

5 kommentarer

Ann-Kristin

22.01.2016 kl.14:53

Åå torsk som er så godt <3 Dette må prøves!

Linda Kristin Lie

22.01.2016 kl.17:40

Så faktisk veldig godt ut det der ;)

Vilde

22.01.2016 kl.22:06

mmmh så herlig <3

Henriette Celin

23.01.2016 kl.10:07

Så helt utsøkt ut! nam nam <3

Iselin Renée

23.01.2016 kl.11:07

Det så godt ut, selv om jeg ikke liker fisk :)

Skriv en ny kommentar










Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com





Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits