5 tv-serier

Noen av dere som leter etter en ny tv-serie å følge med på? Det håper jeg, for i dag tenkte jeg nemlig å tipse dere om 5 tv-serier. Regner med at de fleste allerede har hørt om serier som Pretty little liars, Gossip girl og Frustrerte fruer, så i dag tenkte jeg heller å tipse dere om noen serier jeg ikke har hørt så mange snakke om, men som jeg selv liker veldig godt. 

Lucifer: Denne serien har det bare kommet ut et par episoder av så langt, men så langt er er serien virkelig spennende og morsom. Lucifer er altså djevelen, men har bestemt seg for å forlate helvete for å bo i Los Angeles. Her ender han opp med å assistere en politikvinne. Denne serien ser jeg sammen med kjæresten min og tror nok denne serien vil falle i smak hos både menn og kvinner. 

The good wife: En amerikansk serie som handler om en kvinne som er gift med en politiker. Serien starter med at hun bestemmer seg for å begynne å jobbe igjen, som advokat, etter flere år som hjemmeværende mor. Serien inneholder en del rettssaker, valgkampanjer og politikk, så her må man kanskje ha en viss interesse for nettopp dette. Serien inneholder også kjærlighet, karriere og familieliv med mye drama og spenning.New girl: En skikkelig skjønn komedie som i den nyeste sesongen også har fått inn Megan Fox i en av hovedrollene. Dette er vel den eneste serien jeg følger med på hvor jeg alltid ender opp med å le høyt for meg selv. Handligen i serien er rundt livene 4 personer, 3 menn og 1 kvinne, som bor sammen i et kollektiv.

Scandal: Dette har virkelig blitt en av mine favorittserier etter at jeg først oppdaget den forrige sommer. Elsker hvordan denne serien stadig overrasker selv om den til tider blir litt for dramatisk. Serien fokuserer rundt Olivia Pope, som er en suksessfull karrierekvinne, og den amerikanske presidenten i serien, Fitzgerald Grant. Her får du spenning, drama og kjærlighet i bøttevis, blandet med litt amerikansk politikk.Bitten: Denne serien kjenner jeg faktisk ingen som ser på, men jeg kan ikke skjønne hvorfor for den er utrolig spennende! Serien handler om en rekke personer som egentlig er varulver. Denne serien synes jeg bare blir mer og mer spennende og den er fullpakket med action, drama og spenning.

Følger du med på noen av disse seriene?

11 kommentarer

Nikita <3

03.03.2016 kl.15:24

Herlig :D

eliseholmen

03.03.2016 kl.17:00

Følger ikke med på noen av disse, men fikk lyst til å se scandal nå!

Benedicte Arntzen

03.03.2016 kl.17:30

har ikke sett noen av disse!

xplor

03.03.2016 kl.18:33

Jeg har faktisk ikke sett noen av disse seriene, så tusen takk for tips!! :-)

Henriette Celin

03.03.2016 kl.18:49

Følger bare med på New Girl av disse, men digger den! får meg virkelig i godt humør :-D

cheerchrissy.blogg.no

03.03.2016 kl.19:52

Så herlig! Synes the good wife er veldig bra :D

Therese Bråthen <3

03.03.2016 kl.21:47

Følger ikke med på noen av de, men fins de på netflix? :D For den bitten hørtes veldig spennende ut :D

Ingrid

04.03.2016 kl.19:41

Therese Bråthen: Aner faktisk ikke, har ikke netflix jeg, haha :p

Sandra Olsen Reitan

04.03.2016 kl.13:04

Jeg har faktisk ikke sett noen av de!

siribokoholiker

04.03.2016 kl.14:45

Jeg så på New Girl i en periode. Likte den godt, men ble dessverre lei etter en periode :/

- Siri

Ingrid

04.03.2016 kl.19:39

siribokoholiker: Jeg synes det ble litt kjedelig i forrige sesong og sluttet å se på i en periode, men nå synes jeg virkelig at det har tatt seg opp igjen :D

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits