Uke 11

Ukens høydepunkt: Innkjøp av nytt kamera var virkelig et høydepunkt denne uka. I tillegg må jeg også nevne spillkvelden jeg var på med noen venninner i går kveld: prat, latter, godteri og litt spilling med gamle venninner, det er alltid kos♥



Ukens nedtur: Tror jammen ikke jeg har hatt en eneste nedtur denne uken. Jeg har bare vært i veldig godt humør og så gleder jeg meg sånn til påskefri og København tur at ingenting kan få humøret ned, haha!

Ukens mest leste innlegg: Denne uken har virkelig mat/oppskriftkategorien fått kjørt seg, så det var ingen overraskelse at det var et av disse innleggene som ble mest lest. Det mest leste innlegget var påskeoppskriften min på fylte sjokoladeegg og det finner du HER.



Ukens sang: Dangerous woman av Ariana Grade har gått på repeat denne uka, digger den!

Ukens motivasjon: Med et nytt kamera over skulderen har jeg fått en helt ny motivasjon innen fotografering. Jeg elsker å ta bilder, men når man i tillegg har et nytt kamera å leke med blir det hele ekstra moro.

Ukens craving: Grønnsaker har faktisk vært min store craving denne uken og cravings på sunne ting er jo bare helt supert. Altså, jeg har til og med spist paprika og det liker jeg ikke en gang. Crispy grønnsaker som snacks eller til middag er så godt og i dag ble det crispy salat med kylling og bacon til middag, nam!


 

3 kommentarer

Henriette Celin

21.03.2016 kl.00:48

Et flott nytt kamera du har fått deg! og koselig med spillkvelder med gode venninner :-D

Den sangen må jeg få hørt, og salaten så helt nydelig ut ;3

Julie Storlien

21.03.2016 kl.14:22

Ønsker deg en fin uke :D

Therese Bråthen <3

21.03.2016 kl.14:29

Så fin oppsummering, å maten så nydelig ut! :D Elsker salat! Håper du får en super påskeuke! :)

Skriv en ny kommentar










Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com





Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits