11 Spring favs

Inneholder annonselinker

Jeg venter fortsatt på litt varmere vårvær, og i mellomtiden får jeg vel bare velge tykke gensere og jakker til fordel for lette topper og skinnjakke. Jeg håper virkelig at denne sommeren kan bli litt varm og fin. Jeg husker enda juli i fjor, da temperaturene lå på omtrent det samme som i desember og jeg pakket meg godt inn i vinterjakka jeg aldri rakk å pakke vekk. Jeg har satt sammen en kollasj med noen av mine favoritt-plagg til våren, så får vi bare håpe på litt varmere vær slik vi faktisk kan få brukt disse plaggene. Mine favoritter denne våren er striper, bomberjakker, hullete jeans og selvfølgelig klassikeren skinnjakka. Denim synes jeg også er supert til våren, jeg har allerede 2 jakker og 2 skjorter, men vurderer også å investere i et denimskjørt. Hvite og nude farger er også vakkert nå som også dagene er lysere og så liker jeg best å gå for enkle tilbehør som en hatt eller en veske.


Hatt HER // Genser HER // Hvite sko HER // Beige pumps HER // Veske HER // Jeans HER // Topp med blondekant HER // Bomberjakke HER // Denimskjørt HER // Brun jakke HER // Hvit cardigan HER

6 kommentarer

Henriette Celin

21.04.2016 kl.08:57

Så mye fint! Elsker bomber jakken, hatten, og buksen ^^

Carina

21.04.2016 kl.10:01

Gleder meg så utrolig mye til varmere dager, shorts og god stemning! Klør i fingrene etter å bestille noe nytt sommerklær til klesskapet, men får nok drøye noen uker til :) Utrolig fin inspo :)Håper du får en super torsdag :)

Therese Bråthen <3

21.04.2016 kl.10:51

Utrolig mye fint! :) Er så mye jeg har lyst på i garderoben min om dagen, det er så mye lekkert i butikkene! :)

Becca Alexandra

21.04.2016 kl.13:37

Mye fint her ja! Jeg likte spesielt godt veska og de nude skoene :D

Nikita <3

21.04.2016 kl.17:33

Mye fint :)

siribokoholiker

24.04.2016 kl.14:52

Masse spennende her, og jeg eeelsker den brune skinnjakka :D

- Siri

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits