3 steg til en perfekt spa-søndag

Denne søndagen startet jeg faktisk dagen med en dusj og hjemmespa. Det er i slike stunder jeg kjenner at jeg savner å ha boblebad. Nå føles kroppen ren og velstelt, klar for en avslappende søndag etterfulgt av en ny uke i morgen. I dag ryktes det varmt og fint vær i området, så jeg har vært så optimistisk at jeg har tatt på meg shorts. Dette strålende sommerværet som visstnok lå over landet i går merket jeg ikke noe særlig til her, men i dag får vi håpe det kommer til oss også. Blir det skikkelig varme ute skal jeg ta med meg en god bok ut å lese. Jeg tipper at en del av dere ikke er ordentlig i gang med søndagen enda, og om dere allerede har startet dagen kan kanskje dette være tips å ta med seg til kvelden. Jeg har nemlig skrevet ned mine beste tips for å få til en herlig spa-søndag. Jeg elsker å sette av litt tid til å pleie kroppen litt ekstra innimellom, spesielt på søndager slik man føler seg ekstra fresh før vi går inn i en ny uke. 1. Slapp av. Gjør akkurat det som får deg til å slappe av. Det kan være en kopp te, duftlys, en god bok eller avslappende musikk. Hjemmespa føles så mye bedre når man klarer å slappe helt av og ikke har masse stressende tanker i hodet.

2. Rens. Skrubb ansiktet, gå over med renseprodukter og gjerne en ansiktsmaske. Legg deg i badekaret eller ta en deilig dusj og skrubb kroppen godt. Ta deg tid til å gjøre det du kanskje ikke alltid rekker i hverdagen, for eksempel barbering av leggene, en runde med selvbruning eller en næringsrik hårkur.

3. Pleie. Helt til slutt er det viktig å gi kroppen litt pleie og fuktighet. Smør deg inn med fuktighetsgivende kremer og lakk neglene i en fresh farge, så er du klar for en ny uke!

Ha en flott søndag ♥

9 kommentarer

lisarorvik

08.05.2016 kl.10:23

Så herlig med spa søndag, tror nesten jeg må ha det selv nå hehe :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

08.05.2016 kl.11:35

Takk for tips! spa søndag blir det nok til en viss grad her også tror jeg. Først står piknik i solen på planen :-D

Ingrid

09.05.2016 kl.20:05

Henriette Celin: Håper det ble en fin piknikk :D

Vilde

08.05.2016 kl.12:51

Ah, det er jo bare så deilig! Kjennerj eg slapper av bare av å tenke på det... Men, har litt andre planer for idag, så får bli en annen gang, hahah :D

ANNIKA

08.05.2016 kl.14:59

Huff, nå ble jeg veldig bevisst på at jeg ligger her på et mørkt rom med gårsdagens festsminke på mens sola skinner utenfor. Kanskje på tide å komme seg opp xP

Ingrid

09.05.2016 kl.20:05

ANNIKA: Haha! :)

Therese Bråthen <3

09.05.2016 kl.00:34

Kjempe fine tips! :D Håper du har hatt en super søndag<3

Ingrid

09.05.2016 kl.20:05

Therese Bråthen: Takk for det :D

Henriette Celin

09.05.2016 kl.20:07

SV: Jo takk, den ble kjempefin! litt varm, men fin, hehe ;-)

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits