Uke 18

Heisann! Jeg håper dere har hatt en super søndag så langt. Shortsen jeg optimistisk hadde dratt på meg tidligere i dag måtte pent legges tilbake i klesskapet, men en fin søndag har jeg likevel fått. Litt mer om dagen min og ikke minst uken som gikk kan du lese i dette innlegget. Jeg ønsker dere en fortsatt fin søndag ♥

Ukens høydepunkt: Denne søndagen har vært helt supert. Været ble ikke like fint som jeg hadde forestilt meg, men fint nok til både padling og skogstur. Til middag skal vi ha hjemmelagde kjøttkaker, en av mine favorittretter! 

Ukens mest leste innlegg: Sminkevideoen jeg delte denne uken falt visst i smak, for det var det flest klikket seg innom. Du finner innlegget HER.

Ukens snapchat-bilder:


Ukens sang: This is what you came for - Calvin Harris ft. Rihanna og Big Ideas - The Boxer Rebellion. To vidt forskjellige sanger, men definitivt de mest spilte denne uken.

Ukens motivasjon: Sparing! Jeg har jo satt null shopping som et mål denne måneden. Har hatt veldig lyst til å klikke hjem både det ene og det andre, men denne utfordringen skal jeg klare og kjenner meg veldig gira på å kunne sitte igjen med ekstra mye penger på slutten av måneden.

Ukens film: I går kveld så jeg og samboeren filmen "The right kind of wrong". Vi likte den begge veldig godt og anbefaler den gjerne videre. Filmen er en romantisk komedie om en mislykket forfatter som blir offentlig hengt ut av ekskona og som møter drømmedama den dagen hun gifter seg.

Ukens beste måltid: Gårsdagens pulled pork burger til middag var et stort høydepunkt i matveien. Skikkelig digg lørdagsmat! Jeg regner også med at dagens kjøttkaker kommer til å smake veldig godt.

5 kommentarer

Janne

08.05.2016 kl.19:45

Så herlig!

Henriette Celin

09.05.2016 kl.09:29

Den middagen så farlig god ut! hehe.

Og så stilige snaps ^^

Hørtes ut som en interessant film. Elsker romantiske komedier også ;-)

Ingrid

09.05.2016 kl.20:05

Henriette Celin: Det var kjempegod! Tusen takk :D

Therese Bråthen <3

10.05.2016 kl.00:01

Så herlige bilder! Å den maten så super nydelig ut!

Ingrid

10.05.2016 kl.16:01

Therese Bråthen: Takk :)

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits