Uke 19

Heisann! Jeg har gått i helt i feriemodus nå som jeg endelig har et par dager fri og hadde helt ærlig ikke tenkt over at det var søndag. Heldigvis kom jeg på det i løpet av dagen, så en oppsummering av uken som gikk kommer her.Ukens høydepunkt: Mandag som ukens eneste dag med både fint vær og varme grader sklir lett inn som ukens høydepunkt. Til tross for tannlegebesøk denne dagen, topper årets første timer på stranda og i shorts alt annet. Som en god nummer 2 har denne søndagen også vært ganske flott.

Ukens nedtur: At det sluddet og haglet i løpet av uken synes jeg tok kaka. Håper dette var det siste jeg så til sånt vær på en stund.

Ukens mest leste innlegg: Min lille ønskeliste fra denne uken så ut til å falle i smak. Innlegget finner du HER.Ukens sang: Favorittsangen denne uken har vært Astrid S sin Hurts so good og Justin Timberlake sin Can't stop the feeling. I tillegg må jeg bare nevne Me too av Meghan Trainor, veldig morsom og catchy sang, haha!

Ukens cravings: All frukt og bær som for meg er skikkelig sommermat, det vil si moreller, vannmelon, jordbær, bringebær og blåbær.

Ukens utfordring: Jeg har jo utfordret meg selv med 1 måned uten shopping nå i mai. Jeg trodde det skulle gå ganske greit, men denne uka har det vært litt vanskelig. Jeg har helt ærlig lyst å fylle handlekurven i hver eneste nettbutikk jeg kan komme på, haha. Jeg er vanligvis ikke så ekstremt shoppaholic, men når jeg vet at jeg ikke har lov så frister det ekstra mye.

7 kommentarer

Henriette Celin

15.05.2016 kl.21:01

Frukt og bær har jeg også skikkelig cravings på for tiden :3

Flink som ikke har kjøpt noe selv om det har fristet sånn da ^^

Silje Romundset Karlsvik

15.05.2016 kl.23:22

Fint innlegg :) Skal til å skrive innlegg for uke 19 jeg og nå, er litt sent ute med å skrive det ettersom det er senkvelden nå og jeg får en travel mandag.. Men men!

Ha en fin søndagskveld, det som resterer av den iallefall.. <3

Ingrid

16.05.2016 kl.13:34

Silje Romundset Karlsvik: Takk for det :)

Tonje Juvik

16.05.2016 kl.11:02

oi, en måned uten shopping! Det blir nesten som en avhengighet etter hvert å måtte ha noe nytt! Nesten litt skummelt.

Ingrid

16.05.2016 kl.13:33

Tonje Juvik: Ja, det burde jo faktisk ikke være en vanskelig sak med tanke på at alle grunnleggende behov er godt dekt

ANNIKA

16.05.2016 kl.12:31

Hehe, kjenner meg igjen på den utfordringen. Det er alltid mye vanskeligere å unngå ting som man har gått inn for å unngå på en måte xP

Ingrid

16.05.2016 kl.13:33

ANNIKA: Haha, så sant!

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits