Nails, part 1: Care

God morgen ♥ Jeg tenkte å starte en liten innleggsserie i 3 deler hvor jeg deler mine favoritt negleprodukter med dere. Jeg synes velstelte negler er veldig pent og bruker ofte litt ekstra tid på stelle neglene mine. Jeg har selv ganske tørre og skjøre negler som knekker lett, og da er god pleie ekstra viktig. Dette første innlegget kommer derfor til å handle om nettopp pleie av neglene. I tillegg til produkter er selvfølgelig et sunt kosthold og ikke minst å holde seg langt unna biting av negler viktig for velstelte negler.En pleiende olje er et must for tørre negler. Her har jeg en fra Depend, Essie og Makeup mekka på en typisk neglelakk flaske og så har jeg en variant fra Sephora som fungerer på samme måte som disse twist-off neglelakkfjernerne. 

Neglebåndene må stelles. Her kan det vært lurt å investere i en neglebåndsdytter. Du finner billige varianter blant annet på Ebay. I tillegg bruker jeg også en eksfolierende neglebåndskrem fra O.P.I innimellom.

En neglefil og en buffer er nok det mest grunnleggende man burde ha. Neglefilen brukes til å fjerne skarpe kanter og buffer til å jevne ut overflaten på neglen.

Second nail fra IsaDora har blitt et av mine favoritt produkter til neglene. Denne bruker jeg de dagene jeg ikke bruker noen annen lakk eller i perioder hvor jeg vil la neglene mine vokse uten å være redd for at de skal knekke med en gang. Den tørker superfort, så denne er fort gjort å gå over neglene med. En næringsgivende håndkrem vil jeg si er det viktigste for velstelte hender og negler. Det smører jeg meg inn med et par ganger om dagen og så passer jeg alltid på å smøre ekstra godt på huden rundt neglene. Her finnes det jo haugevis av varianter, men jeg liker best de som er litt tykkere i konsistensen. Favorittene mine er den blå fra L'Occitaine, The Body Shop sine og denne fra H&M (de andre variantene har jeg ikke prøvd).

5 kommentarer

lisarorvik

24.05.2016 kl.08:40

Kjempefine tips :)

Ingrid

25.05.2016 kl.07:46

lisarorvik: Takk :)

Henriette Celin

24.05.2016 kl.08:50

Ser ut som gode produkter! vet at håndkremene til L´Occitaine er gode ^^

leahisabellv

24.05.2016 kl.12:51

Masse gode produkter her! Har noen av de kremene og den neglebånd balsamen fra makeupmekka selv :D

Therese Birkeland

24.05.2016 kl.16:55

den håndkremmen fra Loccitaine er utrolig god :-)

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits