Uke 26

Før vi avslutter den 26. uken av 2016 helt skal jeg dele en liten oppsummering av uken som gikk. Håper dere har hatt en fin uke og at den kommende uken blir minst like fin.

Ukens høydepunkt: Elton John konserten på torsdag var helt fantastisk. At en så stor stjerne kommer til Ålesund er så utrolig gøy og jeg er så glad for billetten jeg fikk fra mamma. Billettene ble jo utsolgt med en gang, så dersom ikke hadde jeg nok ikke fått mulighet til å dra.Ukens mest leste innlegg: Det innlegget flest klikket seg innom denne uken var innlegget hvor jeg delte mine sommerfavoritter fra Nelly. Jeg endte opp med å klikke genseren fra Nike og et par loafers hjem. Du finner innlegget HER.

Ukens sang: Into You av Ariana Grande og Rocketman av Elton John har vært som klistret til hjernen min gjennom uken.

Ukens snaps:


Ukens serie: Jeg følger meg på så mange serier at jeg like gjerne kan kjøre ny anbefaling hver uke, haha. Denne uken har jeg og samboeren endelig sett ferdig de nyeste episoden av serien Gotham. Serien handler om politimann James Gordon og Batman/Bruce Wayne i sine yngre dager. Den er full av action og spenning, så om du liker Marvel eller DC comics anbefaler jeg å sjekke den ut!

Ukens cravings: Jeg har spist så mye vannmelon denne uken. Det er jo bare så saftig og godt, så i går kjøpte like så godt jeg og kjæresten med oss en vannmelon på over 3 kilo. Norske jordbær har forresten også gått unna i løpet av uken, jeg har jo helt glemt hvor mye bedre de er enn de utenlandske. 

6 kommentarer

Janne

03.07.2016 kl.19:07

åå så heldig som var på Elton John konsert!!

Tessa Bennett

03.07.2016 kl.20:01

Høres ut som en fantastisk uke! :)

Ingrid

05.07.2016 kl.19:40

Tessa Bennett: Det var det :)

Silje Romundset Karlsvik

04.07.2016 kl.00:28

Flott innlegg :D Så mange fine bilder! Elsker innleggene dine!

Ingrid

05.07.2016 kl.19:39

Silje Romundset Karlsvik: Tusen takk :D

Therese Bråthen <3

04.07.2016 kl.11:28

Så utrolig heldig du var med konserten! Han har jo en så fantastisk stemme! :)

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits