Uke 28

God morgen! Etter gårsdagens festligheter kjenner jeg at en søndag med serietitting i sengen frister veldig. Vi må nok bare se å komme oss hjem i dag før hverdagen kaller i morgen, så da står en tre timers kjøretur på planen. Etter masse vann og en dusj er heldigvis formen litt bedre og etter en liten matbit skal jeg vel få samlet opp energi til noen timer i bil, så får jeg heller ta igjen serietittingen i kveld.

Ukens høydepunkt: Denne uken har generelt vært veldig bra, så jeg har ingen spesielle høydepunkt å peke ut. Det er sommer, mye spennende står på planen fremover og livet er generelt ganske bra akkurat nå.

Ukens nedtur: Det er jo helt latterlig hvor opphengt jeg har blitt i været, men ukens nedtur er nettopp været. Hele uken har stort sett bestått av grå dager og temperaturene er heller ikke noe å skryte av.

Ukens mest leste innlegg: Innlegget "Home details" hvor jeg delte noen detaljebilder fra hjemmet var mest lest denne uken. Innlegget finner du HER.

Ukens latter: Min kjære iPhone 6 bestemte seg for å si farvel denne uken, så nå har jeg gått tilbake til iPhone 5 for en periode. iPhone 6 har jo da fingeravtrykksleser på hjem knappen, noe som 5'ern ikke har. Det resulterer i at jeg flere ganger denne uken finner meg selv sittende med fingeren på hjem knappen uten å skjønne hvorfor mobilen ikke låser seg opp, haha! Jeg har faktisk skrudd av kodelåsen nå, for dette "gammeldagse" opplegget blir litt for tungvint når man har blitt bortskjemt med moderne funksjoner. 

Ukens sang: Capsize av Frenship & Emily Warren har vært som klistret til hjernen de siste dagene.

Ukens serie: Pretty little liars er i gang med sesong 7 og jeg synes det er superspennende. Jeg synes helt ærlig at det er på tide å avslutte eventyret, så nå håper jeg egentlig at denne sesongen blir den siste.Ukens tanke: Jeg har ikke fortalt noe om dette på bloggen fordi jeg rett og slett ikke vet hvor interessant det er for dere å lese om, men for tiden svirrer tusen tanker i hodet mitt. Vikariatet mitt går ut i slutten av måneden, så da er planen å flytte til hjembyen igjen. Akkurat nå aner jeg med andre ord ikke hvor jeg bor eller hvordan livet mitt ser ut om en måned. Ganske skummelt, men veldig gøy også. Krysser fingrene for at vi finner en leilighet og et sted vi vil trives godt.

10 kommentarer

Henriette Celin

17.07.2016 kl.11:12

Litt skummelt å ikke vite hvor man bor om en måned da men. Du finner nok ut av det ;-)

Kjedelig med iPhone 6´en din da ;-P

Her har det også bare vært grått, så nå kan solen godt stikke innom ^^

Kathrine Skaug

17.07.2016 kl.14:00

Artig å lese :)

Elise Kristiansen

17.07.2016 kl.15:31

Hahaha morsomt, men kjedelig det med iPhonen! Spesielt når jeg er i samme situasjon selv, hahahah sykt uvandt!

Den sangen sitter klistret på hjernen min også :)

Masse masse lykke til med den neste mnd <3

Ingrid

17.07.2016 kl.19:55

Elise Kristiansen: Haha, skikkelig uvant! Tusen takk :D

Maria Josefine

17.07.2016 kl.16:02

Håper det order seg med flyttingen, leter selv etter ny leilighet.. ha en fortsatt herlig søndag:D

Ingrid

17.07.2016 kl.19:55

Maria Josefine: Takk for det. Lykke til med leilighetsjakten til deg også :)

Therese Bråthen <3

17.07.2016 kl.19:52

Å så spennende med flytting da, håper dere finner en fin leilighet som dere vil trives kjempe godt i! :) Masse lykke til med det! :)

Ingrid

17.07.2016 kl.19:54

Therese Bråthen: Takk for det :D

Camilla Cecilia

18.07.2016 kl.15:14

Så fin oppsummering av uka, med fine bilder <3 :) Ukens nedtur her også har vert været : / Kan det ikke komme sol og varme snart ?? Huff : /

Ingrid

18.07.2016 kl.16:27

Camilla Cecilia: Tusen takk. Ja, huff! Heldigvis ser det litt mer lovende ut denne uken :D

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits