En nasjon i tidsklemme

Heisann! I dag blir det et innlegg med mye tekst. Dette innlegget fikk jeg inspirasjon til en dag jeg var ute å kjørte bil. Litt småstresset fordi jeg skulle rekke noe, og så begynte jeg bare å tenke på hvor mye mange av oss stadig prøver å rekke over på en dag. 

Vi har faktisk alltid dårlig tid i dette landet. Hvor mange ganger har du ikke hørt noen bruke unnskyldningen at de ikke hadde tid? Hvor mange ganger har du ikke selv sagt det samme? Folk har ikke tid til å trene, ikke tid til å spise sunt, ikke tid til husarbeid eller ikke tid til å reise. Vi lever i et samfunn hvor det er press til hva man skal delta i. Man skal ha en jevnlig oppdatert instagram og snapchat story. Man må jo også selvfølgelig bli med på mest mulig gøy sammen med venner for å ikke gå glipp av noe og for å ha noe å dokumentere i sosiale medier. I tillegg skal man ha gode karakterer, en jobb og ikke glem treningen du må sette av tid til. Man vil jo gjerne passe inn og gjøre det samfunnet forventer. Det er jo så lett å bli inspirert av ting også. Plutselig kommer man over en veldig spennende video eller artikkel på nettet og vipps så har du også kastet deg over siste trend.

Om du stadig føler at du er i en tidsklemme og at tiden ikke strekker til synes jeg du skal sette av litt tid til planlegging. Planlegg uka di: når skal du jobbe, trene, treffe venner og gjøre lekser. Kanskje du ikke trenger 5 treningsøkter i uken, og kanskje er det nok å være sammen med venner 2-3 ganger. Legg gjerne inn noen belønninger underveis som kan hjelpe deg å koble litt ut, for eksempel en episode av en tv-serie etter treningsøkten eller etter en time med pensumlesing. 

Jeg føler stadig vekk at jeg ikke har tid til ting. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, men tiden strekker rett og slett ikke til, føler jeg. Egentlig så bruker jeg jo mye tid på mye forskjellig. Jeg har mange hobbyer som tar en del tid: tv-serier, blogging, trening og matlaging. Jeg vil jo gjerne gjøre litt ekstra trening, og så vil jeg helst lage kjempegode blogginnlegg hver eneste dag. Selvfølgelig kan man ikke rekke over alt samtidig. Da er det på tide å ta et skritt tilbake, se hva som er viktig for deg å finne ut hva du ønsker å bruke tiden din på. Vi har alle bare et liv, så gjør det beste ut av den lille tiden du får på denne jorden. Man vet aldri når den tar slutt.

3 kommentarer

ANNIKA

24.07.2016 kl.10:48

Jeg er så enig i det du skriver! Jeg har hatt fri siden april, og føler til og med da at jeg ikke rekker å gjøre det jeg vil i løpet av en dag :P

benedicte arntzen

24.07.2016 kl.13:41

Så bra skrevet! Ha en fin dag :)

Ingrid

25.07.2016 kl.21:09

benedicte arntzen: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits