Uke 30

God søndag! I dag blir det en forholdsvis rolig søndag for meg. Jeg har vært på kafe å spist middag sammen med mamma, morfar og en venn av familien. Sånn ellers blir nok søndagen brukt til å gå en tur og å slappe av. Jeg har litt begrenset med internett her i Bergen, siden jeg må bruke mobilnettet. Heldigvis har jeg noen filmer og serier liggende på macen. Jeg tenkte bare å dele en oppsummering av uken som gikk med dere. Håper dere får en flott søndag, vi blogges igjen i morgen ♥

Ukens høydepunkt: Fredag var nok ukens beste dag. Da hadde jeg min siste arbeidsdag, så da hadde vi en fin avslutning på jobb før jeg senere på dag satte meg på flyet mot Bergen som første del av ferien.

Ukens nedtur: Pakking, pakking og pakking. Å pakke ned alt man eier er ikke bare gøy, men fy søren så godt det blir å komme i orden i ny leilighet.

Ukens innkjøp: Et par ting fra Bli vakker dumpet ned i postkassen min denne uken, men høydepunktet var uten tvil dette palettet fra NYX som jeg gleder meg veldig til å teste ut.Ukens sang: Denne uken har jeg hørt på akkurat det samme som forrige uke, men favoritten min akkurat nå må være Cold Water - Major Lazer ft. Justin Bieber & MØ.

Ukens bok: Istedenfor ukens serie skal jeg heller dele en bokfavoritt. Det er selvfølgelig boken "Det Alice glemte" som jeg skrev en liten omtale om tidligere i uken. Det innlegget finner du HER.

5 kommentarer

Henriette Celin

31.07.2016 kl.17:03

Kjedelg med mye pakking (:

Fine sanger!

Hege Kristin

31.07.2016 kl.17:17

så fin uke du har hatt <3

ha en fin søndag!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne ta en titt!

Karina Larsen

31.07.2016 kl.17:24

Høres ut som en fin uke! Ønsker deg en herlig søndag :)

katrine

31.07.2016 kl.21:01

Gøy å lese om uka de! :D

benedicte arntzen

31.07.2016 kl.21:34

herlig! ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar


Jeg er 23 år gammel og heter Ingrid. Jeg blogger om mine interesser som blant annet er mote, mat og interiør.

Kontakt: ingridmarie92@
hotmail.com

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits