Pizza pai

Jeg fikk plutselig en ide om å lage pizza i paiform for et par dager siden, så i dag var det altså pizzapai som sto på menyen! Enkelt forklart består retten av pizzafyll på en paibunn, jeg trenger vel egentlig ikke legge til her at det smakte utrolig digg. Definitivt ikke det sunneste man kan servere, men en perfekt rett til en dag hvor man ønsker litt ekstra god mat.



Du trenger:
200 g hvetemel
0,5 dl vann
150 g margarin
pizzasaus
ost
kjøtt eller grønnsaker som fyll (jeg brukte kjøttdeig, bacon og sopp)

Slik gjør du:
1. Start med å lage deigen til paibunnen ved å kna sammen vann, hvetemel og margarin. Sett deigen på avkjøling i omtrent en time før du fortsetter.
2. Etter en times tid tar du frem deigen og kjevler den litt større enn paiformen. Trykk den ned i paiformen, deigen skal også dekke langs kantene på formen. Forstek deigen midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Husk å smøre paiformen først samt prikke bunnen av paien med en gaffel.
3. Mens deigen står i ovnen kan du starte på fyllet. Stek kjøtt eller grønnsaker og bland det sammen med pizzasausen.
4. Når deigen er ferdig å forsteke lar du den avkjøle seg litt før du dekker bunnen med ost. Ha deretter fyllet over før du topper med ost og steker paien nederst i ovnen i ca. 30 minutter.



Server paien gjerne sammen med en frisk salat og NYT ♥

9 kommentarer

Karina Larsen

10.08.2016 kl.20:01

Åh, det så deilig ut! Takk for oppskrift :)

Sofie Caroline Nilsen

10.08.2016 kl.20:05

Naaam :) dette må jeg prøve!

SIRI ALVÆR

10.08.2016 kl.21:44

Nam! Og for en fin form du har,hehe!

Ingrid

12.08.2016 kl.11:31

SIRI ALVÆR: Hehe, takk :)

Rita Westnes

11.08.2016 kl.01:15

Oh my god! Det så himmelsk ut!

Kathrine Skaug

11.08.2016 kl.02:12

Nam!! Det så utrolig godt ut :D

Little Miss Sunshine

11.08.2016 kl.12:20

For en herlig idé, dette skal jeg teste! Det så helt utrolig godt ut :-)

Karoe

11.08.2016 kl.18:24

Det så utrolig godt ut :)

sarakvammen

11.08.2016 kl.19:20

Ååh nam, ser veldig godt ut :D

Skriv en ny kommentar

hits