Uke 35

Hei! Siden det ikke har blitt så mye blogging på meg i det siste tenkte jeg å komme med en liten oppsummering av uken som gikk. Disse innleggene har brukt å falle i smak og jeg liker godt denne type innlegg selv. Jeg har ikke noen bilder å fylle innlegget med, så får denne gangen får snapchat-bilder duge. Håper dere får en fortsatt fin mandag og uke ♥

Ukens høydepunkt: Søndagen synes jeg var den beste dagen forrige uke. Jeg sov lenge, gikk en deilig søndagstur (uten at det regnet, jippi!). Etter at vi hadde inntatt en skikkelig søndagsmiddag dro vi til mamma hvor vi fikk servert vafler. Kvelden avsluttet jeg med en egenpleie og duftlys.

Ukens snapchat bilder: Siden jeg ikke har delt en slik oppsummering på en stund har jeg samlet de få bildene jeg har lagret fra de siste to ukene. Ukens sang: Mercy av Shawn Mendez er favoritten for øyeblikket. Den har gått en del på repeat de siste dagene.

Ukens mat: Pizzaen dere ser over her var helt fantastisk god. Vi prøvde en ny type ost og med spicy kjøttboller, champinjong og skinke som topping ble dette en skikkelig digg smaksbombe.

Ukens glede: Apple annonserte at de skal holde pressekonferanse 7 september, sannsynligvis for å avduke iPhone 7. Min iPhone synger nå på siste vers, så at det endelig snart dukker opp en ny modell gjør meg veldig happy. Håper den inneholder noen kule funksjoner uten at prisen er alt for stiv. 

Ukens film: Forrige uke så jeg hele to filmer. Jeg ser veldig sjelden film, bortsett fra på kino. Filmen "Burnt" var den jeg likte best av den jeg så, en helt grei film med Bradley Cooper i hovedrollen. Den handlet om en talentfull kokk som startet sin egen restaurant med mål om å få 3 Michelin-stjerner.

5 kommentarer

Janne

05.09.2016 kl.17:14

så gøy å lese!:)

katrine

05.09.2016 kl.19:10

Gøy å se litt av din snap hverdag :)

REBECCA HOLDER

05.09.2016 kl.20:24

Så fint innlegg - og så deilig å sove leeenge på søndager. Det er SÅ deilig! Også slipper man dårlig samvittighet for å sove bort dagen, haha

Therese Bråthen <3

06.09.2016 kl.00:01

Kjempe fint innlegg, å kjempe fin oppsummering! :) Den pizzaen så utrolig nydelig ut :D

Silje Romundset Karlsvik

06.09.2016 kl.18:27

Fint innlegg :) Koselige snapchat bilder, hihi!

Morsomt å lese!

Skriv en ny kommentar

hits